Återställning av datorn!?

Alltså tror ni inte min dator dog igår? Blev riktigt orolig, började gråta haha :( 2 år av mitt liv är helt borta, massa gamla bilder, filmer och allt möjligt fanns på den. Den startades igen men det enda jag kunde göra för att rädda den var att återställa den - så nu är den som ny. Visst, snabb och rensad från all skit som jag skulle ta bort, men över 5000 bilder samt ca 70 gb med film, spel och program är bara borta.. Och nu kom jag på??? Projektet jag jobbat på ett tag är helt borta!? Låttexter, uppsatser, ALLT!?!?!?! TIMMAR AV ARBETE ÄR BORTA
 

"Men herregud" tänker ni, "hur kan hon va så ledsen över en dator?" - jo den har varit mitt allt i flera år, jag har lagt in massa saker och har haft minnen och liknande på den. Skitdumt att jag inte skaffat en extern hårddisk tidigare, nu ska det införskaffas iallafall. Trött på livet. CV:n och allt möjligt. Suck. 
 
Nu ska jag studera lite innan jag ska sova, har jobbat 4 timmar idag och varit i skolan där jag var på någon föreläsning om gruppdynamik. Skitdålig föreläsning, visste typ 90% av allt som sades där. Kunde varit hemma och gjort annat, typ sovit eller gjort något produktivt såsom att försöka återskapa en del av mitt projekt. Skjut mig. 
 
Imorgon jobbar jag 13.45-21, innan dess tänker jag studera, förbereda studie inför söndag samt försöka träna lite. Hoppas att jag klarar att ta mig upp ur sängen i tid :)
 
Nu ska jag nog lägga mig, godnatt. :)

Det här med att blogga.

Så jobbigt att komma ihåg det här med att jag faktiskt har ett elektroniskt ställe att skriva på haha. Jag gör ju så mycket roligt att tiden bara flyger iväg! Och ja, ganska mycket tråkigt också som gör att tiden går lite långsammare, men det är sådant som måste göras. 
 
I helgen har jag varit i Jönköping, faktiskt första gången jag är där haha! Inget ställe jag vill bo på direkt, gillar Göteborg och att man faktiskt har allting här. Men förstår lite tjusningen med att bo där uppe också - det bästa är ju den otroligt roliga dialekten som man kan totalmobba! Sen finns det ju ganska roligt folk där uppe, men de kan lika gärna flytta till Göteborg eller i närheten för vi här nere är bättre. :)) 
 
Kände typ inga där uppe, bara 2 pers haha.. Åkte upp med Chrille och Otis så då kände jag totalt 4 pers iallafall! Nu känner jag några fler haha, tur det, hade vart ganska ensamt annars. Vi gick i tjänsten, spelade Risk (som jag var totalt värdelös på) och snackade mest. Mysig helg med alldeles för lite sömn så jag är helt död och blev typ förkyld :(
 
Nu ska jag sätta mig med en varm kopp choklad, något gott och gå genom mötet till på torsdag. Kommer tyvärr missa det för att jag måste ta igen ett jobbpass men om jag gått genom det så får jag en liten del av det iallafall. :) Ska även ha personligt studium idag efter det och förbereda lite inför den kommande helgen då det kommer massa folk hem till mig. 
 
 
Jag och finaste Frida här ovanför, en av tjejerna jag träffade i helgen! Supersöt och underbar ♥♥

Skolstarter och spännande resor

Hej! Alltså jag är taggad både inför min helgtripp och på skolstarten som är på måndag. Imorgon ska jag nämligen till Jönköping för att hälsa på lite folk och gå i tjänsten och stannar där till Söndag om jag inte minns fel. Det kommer bli jättekul! 

Nu i veckan har jag hunnit med jobb typ. Jag är helt död efter jobbet, inte blir det bättre av att jag är en värdelös telefonförsäljare haha.. Har bara 2 veckor kvar av jobbet tack och lov, så det hinner sluta innan skolan börjar på riktigt. Jag börjar alltså 2a året på gymnasiet, det är ganska sjukt med tanke på att det känns som att jag började 8an nyss? Det är alltså 3 år sen jag började 8an haha :( sjukaste

Kommer läsa Engelska 6, Matte 2, Svenska 2, Spanska 4, Samhäll 2, Ledarskap och organisation, Psykologi 2, Musik samt fortsätta på Idrott 1-kursen. Det kommer bli spännande eftersom att det iallafall är 3 roliga kurser: Musik, Psykologi och Ledarskap och organisation. Spanskan kommer jag få plugga mycket för, men det löser sig alltid. Detta året ska jag verkligen ge mer :) 

Idag har jag även vart på bio och såg 22 jump street. Den var sämre än 21 jump street faktiskt, hade höga förväntningar :/ 

Nu ska jag käka kvällsmat och sen packa inför helgen :) ha detSöt på jobbet :)))