Nämen!

Hej på er! Det var 10 dagar sedan senast! Under de här 10 dagarna har jag hunnit med en del, och imorgon är det ju nyårsafton?? Sjukt eller?
 
Förra veckan åkte jag till Svenljunga på onsdagen och stannade tills på lördagen. Sov hos några goda vänner och bara hade det mysigt, åkte in till Borås på mellandagsrean och lite så! Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, igår var jag med lite folk, pluggade matte och åt mat haha
 
Idag kommer Frida till mig ♥♥♥♥ Vi ska förbereda inför imorgon, för det kommer lite folk hem till mig. Fixa med Spotifylista, prata ihop oss och så! Ååh kommer bli jättemysigt, är sjukt taggad! 
 
Annars så har det inte hänt så mycket, på lördag börjar jag jobba på Gothia Cup fram tills på tisdag och sedan börjar skolan igen på onsdag nästa vecka. Usch, är inte alls taggad. Men jag vet att vårterminen går sjukt fort, och sedan får jag påbörja mitt sista sommarlov! Tiden går verkligen jättefort haha, minns ju när jag började nian? Och sexan? Alltså ärligt.. Är 18 om 1,5 år liksom, jag var ju nyss 12 haha 
 
Jaja, nu ska jag fixa inför imorgon med ingredienser och annat! Pusspuss
 

Snart är det 2015.

Om det är någonting jag har lärt mig under detta året är att man inte får någonting gratis. Och hur lätt det är att falla tillbaka till gamla mönster. Jag har gjort så otroligt många dumma saker i år, och det har varit en pina att behöva genomlida vissa saker som hänt som jag själv inte valt ska hända. Men det har format mig, både till något bättre och till något sämre. 
 
Jag kan väl inte säga att 2014 har varit det jag hoppats att det ska vara, men det har varit äkta. Jag har känt äkta sorg, kärlek, besvikelser med mera. Allting har känts så otroligt mycket och jag vet inte om det ens är möjligt att få känna så mycket igen. Men jag är glad att jag har fått vara med om allt detta, det gör mig bättre rustad inför framtiden. Det visar mig hur bräckligt allt man bygger upp är, och att man kan genom ett misstag förlora allt på bara någon sekund. Hur kort tid det tar att falla ner till botten och hur stor ansträngning det är att ta sig upp igen. Det är skrämmande och vackert på samma gång, hur både jag och folk omkring mig har fått kämpa och klarat det. Klarat sig upp igen. Börjat om från scratch och bara sprutat inspiration. 
 
Självklart, man kan börja om när som helst på året, men nu när det snart är nytt år känns det på ett annat sätt. Jag tänker inte ge några nyårslöften, för vem håller de? Det är bara ett slöseri med tid och ger en dålig självkänsla för att man inte uppnår dem. Jag tänker sätta upp långvariga mål, som egentligen inte spelar någon roll om jag uppnår de till fullo i år, nästa år eller om fem år. Everything has its progress. En del saker är viktiga och andra är småsaker, men det är saker jag vill göra. Ska göra. 
 
1. Jag ska sluta lyssna på vad folk säger, de enda jag ska lyssna på är mina närmsta, de som vet vad de pratar om. Allt annat är bakgrundsbrus som bara får mig att må dåligt och tveka på vad jag verkligen vill. 
2. Jag ska börja träna, inte för att andra ska ha något att få inspiration av, eller för att jag ska tävla eller liknande. Jag ska träna för att börja må bra, få utlopp för saker och känna mig vacker. 
3. Jag ska öva på bra egenskaper, på att lyssna, inte klaga så mycket, göra det bästa av allt och vara taktfull. Omtänksam, snäll, tacksam. Man kan alltid bli bättre!
4. Inte ge upp, och kämpa för mig själv. 
5. Bli bättre på att hålla koll på min ekonomi. Just nu flyger mina pengar lite överallt. 
6. Plugga mer och ha tydliga ramar för vad jag vill uppnå med skolan. Oavsett hur tråkigt eller oanvändbart jag kan tycka att det är. 
7. Prioritera rätt, schemalägg viktiga saker. 
8. Vara hemma mer på helgerna och umgås med min familj. 
9. Klä mig roligare, matcha mer udda saker och bli bättre på hår och smink.
10. Få längre hår, blondera det och ta hand om det! 
 
 

Okay, let's go.

 Ligger just nu i min säng och väntar på att ett avsnitt av Arrow ska laddas. Hade helt missat att 3e säsongen börjat sändas på swefilmer, I'm excited! 
 
Veckan som varit har varit ganska stressfylld, just för att det varit näst sista veckan före lov. Denna veckan gör vi typ ingenting i skolan, och jag var sjuk både igår och idag så jag har inte höga förhoppningar på torsdag. Hoppas jag kommer iväg iallafall. 
Frida var hos mig i helgen och hon blev jätteförkyld så vi har mest tagit det chill, pratat och planerat inför nyår. Tycker om min Frida jättemycket♥♥
 
Har väl mest städat när jag varit hemma och skrev även klart min roman-analys till svenskan. Den ska egentligen vara klar någon gång efter lovet men kände att det var lika bra att göra klart det nu så jag slipper ha det hängande efter mig. Nu är det bara matten som är i riskzonen. :) Fixar den under lovet. 
 
Nu ska jag se på arrow, byebye
 
Jag och min fina syster som bara växer och växer ♥