Skitfilmer och strandhäng.

Ibland börjar jag fundera på vad jag gör med mitt liv. Inser att jag typ ligger på stranden. Kul. 
 
Igår var jag ute i tjänsten med Alexandra i 2 timmar och sen åkte jag till stranden med Viccan. Viccan är min babe, lätt. (Förlåt för att jag lämnade dig igårkväll </3) Men vi låg på stranden till kl 16, sen åt vi mat och så drog vi hem till mig. Viccan har bränt sig på hela baksidan av kroppen, jättesynd om henne :(( Men iallafall, jag hade träffat Jack och hans kompisar på stranden och då sa de att de skulle på bio på kvällen på Apornas Planet. Mhm, aldrig sett någon av de filmerna tidigare så dum som jag är säger jag "Jaaa gärna!!"......... Fick ta med mig Viccan och kan ärligt talat säga att detta kan vara en av de värsta filmerna jag sett. På riktigt. Det var fint i omgångar, men verkligen inte min typ av film eftersom att jag redan efter en halvtimme undrade när filmen var slut. Jaja, hade trevligt sällskap iallafall!
 
Idag blir det nog en stund på stranden och sedan möte. Får se vad som händer däremellan! :))))))) Är helt slut iaf, bara så ni vet
 
Kolla vilken snygging jag va 2012 <3333333333

Slå mig hårt i ansiktet.

Vet inte vad det är men älskar den låten? Blir värsta motiverad av den - "Slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever". Är någonting med den raden.. Kan också bero på att jag blivit värsta filosofisk under den senaste veckan, och lite deppig haha. Det är en sån period igen :) 
 
Idag har jag varit i Askim och gått i tjänsten en stund. Vi skulle egentligen spelat volleyboll efteråt, men det blev inget med det, så fick skjuts hem av Emil. :) Efter det drog jag till stranden och träffade en kompis en stund, men han ska jobba inatt så blev inte så länge! Sen kom jag hem, åt kvällsmat och nu ligger jag i mitt rum och ska se en film. Vet inte riktigt än men det löser väl sig. Om inte det löser sig så får jag väl bara skriva lite, har påbörjat ett projekt ;) Det lär ta några år att göra klart det, men jag vill göra det iallafall. 
 
Nu ska jag chilla en stund, imorgon ska jag upp tidigt för att gå i tjänsten med Alexandra, sen ska vi till stranden. :) Puuss
 
Titta där är min jacka ju, den har hängt med ett tag <33

Alltså var ska jag börja?

Jag är otroligt lyckligt lottad. Vem är inte det när man har så otroligt grymma och fantastiska vänner? Viccan, Filip, Albin och Emanuel sa att vi skulle hem till Filip idag, så jag bara "Jaha vad kul!" och åkte dit. Precis när de öppnar dörren står de där med partytutor och prinsesstårta med ett stort tomtebloss på! Första tanken från de var att det skulle vara en födelsedagsfest, men istället så blev det att vi firade att jag fick ett jobb idag!!! För en vecka sedan var jag på intervju på ett telefonförsäljarföretag och de ringde mig redan på tisdagen. Tyvärr missade jag det samtalet pga att jag var ute och simmade, men sen så ringde de idag igen. Hon sa att jag var intressant och att de vill ha mig, så jag ska på utbildning på måndag och sen så har jag ett perfekt extrajobb! Det kommer att bli jättespännande eftersom att jag aldrig gjort något sådant här, jag har bara jobbat med "fysisk" försäljning där man ser kunden. Iiih!
 
Men iallafall så sa Viccan och de att vi skulle till stan, så vi åkte dit och de överraskade mig ännu en gång genom att bjuda mig på middag på Jensens Steakhouse! Hur gulligt!? Vi satt där och pratade en stund, åt fantastiskt god mat och åt god dessert efteråt. Jag älskar mina vänner, de är ovärderliga! ♥♥ Sedan så fick jag hämtat ut nya hörlurar och en ny laddsladd till min mobil, jag lämnade in de för ett tag sedan hos Tele2 eftersom att både hörlurar och laddare gått sönder. Tyvärr hade garantin gått ut bara två veckor innan jag kom dit, men han i kassan sa att vi kunde göra ett försök att få det på garanti så att jag skulle slippa köpa nytt. Och det fick jag! Så nu har jag nya earpods och en till laddsladd, helgrymt! Grym service på Tele2butiken i Nordstan! 
 
Efter det åkte vi till Allum där jag skulle köpa en av Revlons färgbomber, men tyvärr hade de inte inne 10.02 som jag ska ha till mitt hår. Så jag fick köpa ett silverschampoo från REF istället, det är också ett bra märke. Hoppas bara inte att det är uttorkade, har haft problem med det innan. Jaja, det löser sig! Köpte också två nya nagellack från IsaDora, älskar deras färger. 
 
Nu ikväll ska jag se på "Små Citroner Gula" som jag hört ska vara bra och bara slappa. Känns skönt!