Uppe med tuppen!

Jag lovar att det var längesen jag var såhär trött. Eller ja, i tisdags var jag ju det också förstås. Ska strax käka frukost iallafall, åker härifrån om typ 10-15 minuter för bussen går om 25 typ. Emil ska vara glad att jag gör detta...... 

Det kommer säkert att bli kul trots mitt lite trötta humör! Har faktiskt en timme på en buss som jag kan sova på. ;)En go fredag!

Kom hem för typ 20 minuter sedan, har varit med Viccan, Antony, Emil, Annelie och massa fler på Timbuktu och tidigare på grillning i Slottsskogen! Har haft skitkul haha, brukar inte lyssna på Timbuktu men de flesta artister är bättre live och det var han verkligen! Jag såg Maskinen på Liseberg för två år sedan (med sträckt rygg+nacke samt hjärnskakning efter en avtrillning från min gamla häst ;)) och de var helt sjukt bra. Samma med Timbuktu! Sjukt värt.
 
Skulle egentligen tränat igår men svimmade pga migrän och sov i 3 timmar. Inte ok haha, var helt väck.. Får ta nya tag nästa vecka, måste plugga hela helgen.. Kanske kan springa på söndag, får hoppas! Känns lite segt att ha motivation men ingen tid, skärpning haha! 
 
Nu ska jag dock sova eftersom att jag tydligen ska till Emil imorgon och på fest på kvällen.. Varför säger jag ja till såna saker.. hahah
 
Träffade Andreas Wijk också förresten, hur snygg?
 

Men plugg är najs!

Har precis käkat lunch, vi gjorde pizza. Känner att mitt nyttiga liv går grymt bra med tanke på att jag sitter med en Marabou Helnöt 200g och käkar som om jag aldrig kommer se godis igen.. Men men, måste hålla fokus på plugget! Just nu kollar jag sannolikhetslära, ska komplettera det och förändringsfaktor för att få högre betyg i matte. Fick D på nationella, men har möjligheten att genom 4 uppgifter höja mitt betyg, så känner att jag kan testa. Går det inte bra så har jag iallafall försökt, eller hur? Är ganska taggad på det faktiskt, matte har aldrig varit min starkaste sida då jag varit för lat och inte sett någon mening med att räkna ut vad x är, men nu vill jag plugga. Två veckor innan skolavslutningen. Varför kom inte den motivationen lite tidigare haha? 
 
Ska alldeles strax kolla på sexualmoral inom katolicismen samt deras syn på homo-/bisexuella. Är faktiskt ganska intressant det med, frågan är bara hur man ska förlänga presentationen då det är ganska korta svar. Men det löser sig! 
 
För övrigt är det en fantastiskt fin dag ute som jag fått njuta av den timmen jag klippte gräset och svettades som en gris. Lär ju vara bodybuilder efter denna sommaren om jag ska fortsätta klippa gräsmattan (eller snarare gräsbergen då det är 372934 meter höga kullar) en gång i veckan. Fick lite sol på mig samtidigt så det är okej ändå. :)
 
En av mina miljontals selfies, borde sluta vara så ego. :))))))