Missade flyg och vänner att lita på.

Jag är ganska lyckligt lottad som bara går i skolan 4 dagar i veckan. Eller ganska? Jag är väldigt lyckligt lottad. Det gör att veckorna flyger förbi och man har en dag extra att ha kul på! Oftast iallafall, en del onsdagar måste jag plugga på. Men nu slutar jag 12 varje torsdag istället så kan plugga då. 
 
Jag kom hem 12.30 idag och satte igång med städning av mitt rum direkt. Imorgon kommer Frida och 5 andra tjejer till mig och ska mysa på kvällen, så jag var i desperat behov av städning. Nu är det dock klart så jag ska sätta mig med romananalysen och sedan en idrottsuppgift. Det är väl såpass mycket jag hinner idag, blir distraherad så lätt haha.. 
 
Igår var jag med Emil hela dagen, vi gick i tjänsten, kollade genom hans gamla skolböcker (som för övrigt var hysteriskt roliga, speciellt Religionskunskapsboken!), han hjälpte mig med matten en stund och så käkade vi grymt god middag (och grymt goda kanelbullar). Jag och Emil har alltid roligt, störd är han!
 
Är ganska glad på livet idag, trots halsont och trötthet. Men det löser sig alltid! Förresten, drömde häromnatten att jag hela tiden missade mitt och Janinas flyg till London haha! Fy vad jag var arg när jag vaknade, var nära att slå sönder något innan jag insåg att det inte hänt på riktigt :p (första gången jag använder en :p-smiley på länge, i'm only using it on rare occasions). 
 
Hejdåå nu ska jag vara en duktig flicka och plugga!
 
 
En otroligt charmig bild på Emil och mig!

Plugg i sängen.

Ledarskap och organisationsinlämning är det som står på Dagens to do-list. Efter den ska jag kolla på romananalysen och sedan ska jag byta lakan och duscha. När jag är ren så ska jag lägga mig och kolla på film. Det är jag värd. 
 
3 DAGAR TILL I SKOLAN OCH SEN ÄR DET LOV EN VECKA!!!
 
 Såhär ser jag ut med fett hår och musik i lurarnaaa

FLYG BOKAT!

Idag har jag bokat tur-och-retur till London för två personer. Om 9 dagar åker vi. Jag och Janina kommer göra staden osäker, lätt! Alltså är det ens möjligt att vara såhär otroligt taggad? Sjukt är det. 
 
Igår var jag på sammankomst och på kvällen var jag och åt med Janina, Josef och Christian på Jensen! Hade roligt som vanligt med dem, vi satt och löjlade oss totalt och jag fick såna skrattanfall så det var sjukt hahaha ♥♥ Kom hem vid halv tolv typ och stupade i säng eftersom jag gick upp 6 igår. 
 
Idag vaknade jag vid 4, 5, 7, 8, 10 och till sist vid 11 gav jag upp mina försök att försöka sova så jag låg och kollade på mobilen en stund. Vid 12 var jag duschad och klar så jag kollade flyg och käkade frukost. Bokade flyg och har precis käkat middag med mina föräldrar och några av deras vänner. De var jättefina och så satt jag där med mjukiskläder, helslitet ansikte och rufsigt hår. Vacker. 
 
Nu ska jag städa hade jag tänkt och plugga lite innan jag lägger mig och kollar på Gossip Girl hela kvällen. Är verkligen helt död idag. Usch. 
 
Ha en trevlig söndag! Det ska jag ha för jag taggar som en galning! 9 DAGAR!!! FATTAR NI?!??!?!?
 
 
Sååå taggad