Hejhej Tisdag

Ja om 40 minuter är det onsdag, och som vanligt är den lektionsfri. Känns gött att få sova ut imorgon, och kunna vara uppe lite längre för att se på serier och göra saker man annars inte hinner, så som att söka jobb och liknande. Får se vad som händer, men om allt går vägen så kanske jag har ett nytt jobb inom några veckor. Hoppashoppas!! 
 
Igår och idag lyckades jag ta mig till skolan, riktigt stolt över mig själv faktiskt! Idag var jag dock tvungen att köpa en Dirty Chai på vägen till skolan (tackar Janina otroligt mycket för att hon tipsade mig om den!! Det är alltså chailatte med espressoshot i för er som inte vet) så jag piggnade till lite. Kom några minuter försent till Ledarskap och organisationslektionen, men det var det värt.. Sorry lärarn.. ;) 
Led.& org. kursen är riktigt användbar, vi praktiserar kontextmarkeringar och hur man anpassar samtal, plats och tillfälle efter vad det är man ska samtala om och så. Det kommer jag ha stor nytta av i framtiden, lovar! 
Har psykologi på tisdagar också, och den kursen är också helgrym. Just nu är temat psykisk ohälsa, så vi får lära oss om, diskutera om, spekulera och analysera olika sorters psykisk ohälsa och även får reda på de egentliga betydelserna på diagnoser man hör ofta men som är lite luddiga. Schizofreni t.ex., det är inte så många som egentligen vet vad det innebär. Många tänker typ på Gollum när de hör schizofreni, men så är inte fallet. Media som förstört schizofrenibetydelsen en hel del. 
 
När jag kom hem från skolan så satte jag mig och pärlade med min yngsta bror, läste en modetidning och sen har jag legat i min säng och sett på två avsnitt av Hart of Dixie. Och sökt ett jobb. Och skrivit ett CV. Är ändå rätt nöjd med dagen haha. 
 
Nu ska jag äntligen sova, vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon men jag kommer ta det riktigt lugnt! puuuss
 
 
Här sitter min bror med full fokus på pärlplattorna. Min pärlplatta är den till vänster som är cerise och vit. :))

En helt underbar helg.

Jag var ju och fikade med Janina i fredags! Vi gick och shoppade en stund, jag fick med mig en skitfin klänning från Esprit som satt perfekt :) så glad att man kan hitta sånt ibland! Vi hade jättemysigt, pratade om allt möjligt och det var skönt :) 

Igår hade jag bara studie med Emelie för Alexandra blev sjuk.. Men det var kul ändå! Var där en stund, sen kom jag hem och ställde mig i duschen, fixade mig, bytte lakan, såg på serier och bara tog det lugnt. Det var jätteskönt att ha en lördag för sig själv bara. La mig typ vid 22 :) 

Idag gick jag upp kl 6 för att börja göra mig ordning, duschade, sminkade mig och gjorde frukost. Jag hade fixat det mesta igår med packning av väska och mat och så, så det var inga problem. Joakim kom vid 8 och så åkte vi till sammisen :) den var för övrigt väldigt bra, sällskapet var också alldeles i min smak ;) 

Nu är jag påväg in till stan för att möta upp en kompis. Är la hemma vid 21 med henne, så det kommer bli en mysig kväll förhoppningsvis. 

Det är nåt med bloggappen också som laggar så kan inte lägga in bilder och så :(( 

Hej på er!

Neej jag skriver typ aldrig längre och det är för att mitt liv inte är så himla intressant haha! Jag försöker ta mig upp till skolan varje dag, och misslyckas typ varje dag, och när jag väl är där orkar jag bara typ en lektion och sen åker jag hem :( Men idag är jag faktiskt ledig så jag ska in till stan och ta en fika med Janina! 
 
Ingenting under helgen är riktigt planerat haha, jag ska ut i tjänsten med Alexandra imorgon, och sen ha studie med Emelie. Är väl klar runt 13 skulle jag tro! Någon gång på eftermiddagen/kvällen ska jag och Emil och kanske några fler äta något tillsammans. Kommer nog bli supermysigt och äntligen en lite lugn kväll haha! Har inte haft så många lugna lördagkvällar det senaste, det borde jag nog :) 
 
Nu ska jag borsta tänderna och sedan börja ta mig mot tåget! Vi hööörs när mitt liv har blivit roligare!