En provridning senare


Hej! Nu är jag påväg hem efter att ha provridit hopphästen Maggie. Vi red lite dressyr idag och inom en snar framtid ska jag rida en hoppträning för en av ägarens tränare för att se så vi funkar där också. Hästen känns jättelätt att rida, hon bockar och kastar med huvudet en del, men att flytta, få en fin form på henne och så var mycket lättare än Pilar. Inte så konstigt kanske med tanke på att Pilar är en helt annan typ av häst att rida, men det var skönt att känna att jag faktiskt kan rida haha.. 

Tidigare idag har jag övningskört till Partille och tillbaka. Det gick jättebra faktiskt, känns som att jag kanske klarar uppkörningen om ett år iallafall ;) ska ta en eller två körlektioner i sommar och börja plugga teori så jag slipper råplugga allt precis innan provet. 

Nu ska jag hem, äta middag, duscha, plugga och kolla på The Flash. Såg första avsnittet imorse (och eftersom jag är så kär i Arrow så var detta ett måste) och jag gillar faktiskt serien! Annars kan spin-offserier vara lite tråkiga tycker jag. 

Byeeee

Måndag igen.

 
Hejsan! Idag började skolan igen men vi går bara 3 dagar den här veckan så det är skönt. Hade först musik och sen ledarskap under press. Sjukt stressigt men roliga övningar faktiskt. Roligast var självklart att få skådespela själv hahaha, var så överdriven.. 
 
Imorgon har jag matte på morgonen och sedan ska jag till tandläkaren vid kl 13. Efter tandläkaren ska jag hem och plugga som vanligt och tagga inför onsdag. På onsdag ska jag nämligen och provrida ett hoppsto som jag isåfall kan få rida och träna med fram tills juli. Vi får se hur det går, är jätteringrostig i hoppningen haha.. 
 
I lördags så fick jag en lektion på typ 30 min av min chef. Tydligen ska jag få en lektion på Pilar varje helg framöver, och det känns kul faktiskt. Jag vet att jag inte är en hejare på att rida just nu och det känns skönt att faktiskt få någon som kan hålla koll och rätta till mina fel, för jag gör väldigt många haha.. Har inte ridit för tränare på snart 5 år, så jag har lagt till med en hel del fel. Som t.ex. att jag är mer fokuserad på händerna än sitsen osv. Men min chef är en grym tränare så jag är glad att han vill ta sig an mig! 
En tråkig sak hände igår också, jag kom till stallet på morgonen och det är blod utanför Urris box.. Kollade i hans mun och det visade sig att han brutit en hel tandrad, så hälften av munnen bara hängde och det blödde jättemycket :( Så han fick åka till veterinären igår.. Hoppas att det gick bra!
 
Eftersom att det är Valborg på torsdag är vi lediga på fredag, och jag jobbar fredag-söndag denna veckan. Är skönt med pengar men också jätteskönt att få komma ut till stallet och bara andas. Får ta extra hand om lilla sjuklingen Urri också..
 
Har precis skrivit klart ett arbete till idrotten och ska försöka skriva lite till på vårat arbete i samhällen.. Hatar det arbetet men det måste göras.. byeeee

Hektiskt.

 
Hej på er! Nu det senaste har allt bara gått i ett så jag har knappt hunnit sova. Så sjukt mycket som hänt och sååååhäääääär mycket plugg just nu som bara måste göras trots att jag har 0 lust. 
 
Jag kom precis hem från stallet, jag tog bara in hästarna idag för Therese var tvungen att gå tidigare. Stannade där en stund och bara satt i Pilars box, den hästen har verkligen nästlat sig in i mitt hjärta på fruktansvärt kort tid. Första gången jag såg henne kände jag bara "wow, hon kommer verkligen bli fin" och nu är hon det. På god väg i sin utbildning, hoppar, har blivit otroligt harmonisk att hantera och är sådär gullig mot oss människor. Idag stod hon och vilade huvudet på min axel medan jag klappade på henne. Så söt. Och hon blöter ner sitt hö i vattenhinken innan hon äter det? Aldrig sett en häst göra så innan, ser så otroligt roligt ut! Ja att få rida henne känns fantastiskt, för hon är en sån fin häst. Jag fick rida henne en stund i söndags, jag är otroligt ringrostig men hon är så snäll som försöker så gott hon kan. 
 
Vi var i Malmö förra lördagen för ett specialmöte som var sååå bra! Jättemysigt och välbehövligt att få höra talen och så kul att få komma iväg från sitt hem lite. Bilresan hem var lite jobbig bara, vi kom hem halv tolv och jag skulle upp kl 6 dagen efter för jobb, inte så uppskattat för min del, men det gick ändå. 
 
I onsdags övningskörde jag till Alingsås och tillbaka och sen fikade jag med Emil på kvällen. Vi har inte träffats sen början av Januari, så det var verkligen jättekul att äntligen få sitta ner och prata några timmar. 
 
Nu ska jag byta om för mamma och P-O har grillat idag. Mumsssss