Mobilen fick ett bad.

..i skoltoan. Alltså ärlig talat, blir så frustrerad? Här bytte jag batteri på telefonen för mindre en vecka sen och idag lyckas jag tappa den i toan. Den funkar någorlunda men kan bara ansluta till operatören stundvis, så nu är den förvisad till en skål med ris i några timmar och så hoppashoppashoppas jag att den överlever. Blir så fruktansvärt ledsen annars. :(
 
Update: Den lever men kan inte ansluta till operatören.. Skickat efter ett nytt simkort som troligtvis kommer på måndag och jag hoppas att det är det som är problemet.. Innan dess är jag inprincip okontaktbar om jag inte är hemma. :)))

Snorig

 
Åååh över natten försvann halsontet, men jag fick snor i överflöd istället. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Hela mitt huvud är fullt med snor.. Jag blir så irriterad eftersom jag lyckats hålla mig frisk en hel sommar och sedan bli sjuk när jag gått 2 dagar i skolan. Men om jag ska vara ärlig så var det min bror som smittade mig, han blev sjuk efter kräftskivan och låg hemma tre dagar. Hoppas på att bli bättre till imorgon så jag kan ta i lite på gymmet. 
 
Idag har jag legat i sängen några timmar och sett på Glee samt druckit te. Sedan körde jag och mamma först till tippen och sedan till Allum. Köpte ett nytt ipadskal och ett par sneakers (de är silverglittriga aah jag älskar glitter!!). Mådde inte alls bra men grejen var att mamma skulle till en loppis kl 15 och köpa ett skrivbord till mina systrar så vi var tvungna att åka in någonstans och döda 2 timmar. Efter det kom vi hem och nu har jag precis bytt design till bloggen, vad tycker ni? Ville inte ha för mycket krimskrams utan det är bara väldigt enkelt. :) 
 
Nu ska jag iallafall sätta på ett till avsnitt av Glee och försöka lyssna så intensivt på musiken att min kropp glömmer bort förkylningen och blir frisk!

Börjat skolan.


Hej! Nu är jag påväg hemåt eftersom jag precis slutat skolan. Andra dagen idag och det har varit fullspäckat med GA och spånande inför det. Jag och Carro har faktiskt kommit på ett spännande ämne så det känns bra faktiskt! 

Att vara tillbaka i skolan ger mig blandade känslor faktiskt. Jag är väl inte jättetagg på alla människor och lärare där, men det är sista året och jag ska försöka att mest vara fokuserad på plugget. Jag ska dessutom börja gymma tillsammans med Alex, jag var faktiskt på gymmet och köpte ett kort idag! 

De senaste dagarna har varit jättebra. I fredags var jag och Emil på en spelning i Kungsbacka, det var såå kul! Träffade massa trevligt folk och det kändes skönt att få leva där och då. I lördags var vi på kräftskiva på Grötö, såå god mat och vi hade jättemysigt. Idag åker han till London en vecka så det var lite blandade känslor igår när vi sågs haha :( så löjlig är jag, det är ju bara en vecka liksom.

Jag har såklart jobbat också, och Pilar är ute på annons nu.. Känns verkligen jättetråkigt för hon och jag gillar verkligen varandra. Men jag hoppas iallafall att hon kommer till ett bra ställe, jag kan tyvärr inte köpa henne :( iofs så vet jag inte om det hade varit supervettigt av mig att köpa en häst sista året i gymnasiet ändå haha

Nu ska jag hem och äta lite, sen fortsätta med planeringen inför GA. Funderar på att ta mig ut på en springtur ikväll men det är förmodligen alldeles för positivt tänkande just nu, har inte vart ute och sprungit på över ett år haha