Lunch.Åt lunch med Jack idag på en jättemysig grekisk restaurang i Linné! Den heter Mykonos och är verkligen perfekt. Sjukt god mat och fick spendera den med en underbar människa :) 

Nu ligger jag i min säng och ser på sista säsongen av Gossip Girl :( har 9 avsnitt kvar... 

Donneronsdag ♥

2 Bilder från i höstas på mig och Sophie ♥
 

Idag är det onsdag och det är jätteskönt. Jag har ju lektionsfria onsdagar eftersom att jag går på Donner, och eftersom att jag jobbar varje helg är onsdagarna enda dagen jag har chans till sovmorgon. Inte för att det blev det idag, jag kunde inte somna igår så somnade sent och vaknade vid 8. Och ja, igårkväll när jag skulle rätta till min bäddmadrass lyckades jag även slå i min panna rakt in i kanten på hyllan som sitter ovanför min säng. Alltså ärligt? Har ett jack i pannan nu och en sjukt stor bula. Igår var inte riktigt min dag känner jag.. 
 
Nu iallafall så ska jag se på några avsnitt av Gossip Girl och sen måste jag plugga. Vill verkligen inte, men jag ska lämna in en grammatikanalys på ett av mina gamla svenskaarbeten nästa fredag, så känns som att jag borde ta tag i det snart. Blöh. 
 
 

Ömhet.

 
Alltså jag vet inte ens vad jag ska säga om denna boken.. Annat än att den är helt. fantastisk. Jag är så otroligt fascinerad över hur Veronica Roth kan skriva så bra? Wow. Jag är på riktigt nerkärad i denna Divergent-"kvadrilogin" (kan man ens säga så? det är ju fyra böcker..) Men åh jag älskar den! Älskarälskarälskarälskar! 
 
Edit: Det heter tydligen tetralogi, eller också kvadrOlogi.. Jag och mitt talspråk, skärpning!