Long time, no see

 
Eh jaaaa här va de ju 17 dagar sen då. Vet inte ens vad jag har gjort under den tiden.. Jag var på Fridas studentfest, shoppat en hel del och varit på Gekås.. Jobbat, nu denna veckan som varit har jag jobbat 5 dagar, och imorgon också då. Städar på en förskola. Är helt slut men samtidigt så glad hela tiden, livet känns skönt, så det ska vara liksom!
 
Det finns inte jättemycket att säga faktiskt.. Jag köpte en ipad mini 3 i torsdags, spenderade en hel månadslön haha.. Men jag har behövt en i typ ett år så det var på tiden faktiskt, är glad att jag köpte den till slut. Igår var jag hemma hos Emil hela dagen, vi gick i tjänsten och åkte båt och lagade mat och sådär. Sen gick vi på Icona Pop som spelade på Liseberg. Och idag har jag jobbat både i stallet och på förskolan. Såååå trött??
 
 

SOL

 
Hej! På en vecka har det verkligen hänt mycket, bland annat Janinas student och studentfest, som var så otroligt kul! Om ni kollar på bilden längst till vänster ser ni mig och Joakim som var buggpartners i lördags. Vi kom till final men förlorade rättmätigt mot Janina och Isak. Vi hade otroligt kul den kvällen, det var verkligen lyckat. Sov ärligt talat 1,5 timmar på 2 dygn där, skulle upp och jobba på söndag morgon vilket var mindre roligt kan jag ju lugnt säga.
 
I måndags var det dags för kick-out med Donner och Sigrid Rudebäcksgymnasiet, det var rätt kul det med. På mittenbilden ser ni mig, Carro och Jamma i slutet av kvällen. Okej det var faktiskt jätteroligt, vi pratade och skrattade, dansade och var helt galna. Blev inte jättemycket sömn den natten heller faktiskt.
 
Igår vaknade jag tidigt och åkte hem, sov en liten stund till, städade mitt rum och åkte sedan och shoppade med Janina. Sedan åkte jag vidare till Donner för att spela tsm med mitt IV-musikband vilket faktiskt gick bra. Sen hem och vila. Idag har jag bara solat några timmar, passat Sophie och sett på PLL. Imorgon ska jag på begravning och på fredag är det skolavslutning, lunchning med Emil och sedan tjänst. OCH på lördag studentfest och jobb, söndag har jag faktiskt tagit ledigt.
 
Det är typ min vecka, fullspäckad som vanligt haha. Och det är sol och varmt nu?? Är överlycklig!!

Sista arbetet klart!

 
Jag. Kan. Inte. Fatta. Det. ?? JAG HAR KLARAT ANDRA ÅRET PÅ GYMNASIET??? Detta året har varit så fruktansvärt, så mycket har hänt och jag har bara känt: "tar det verkligen aldrig slut?" men nu har det gjort det. Igår skrev jag klart mitt sista arbete och ska skicka in det snart, väntar bara på att Fredrik ska läsa genom det :) Blir kanske nåt finslip bara.
 
Imorgon har jag bara ett kort betygssamtal för samhällen och lämna in min mattebok och ledarskapbok. Sista matten gjord, sista samhällen och sista idrotten. Så skönt. Åker la hem runt 11 igen och ska väl bara andas. Andas är någonting jag lär behöva göra en hel del denna sommaren, bara få ta det lugnt och vila upp mig. Vill göra så mycket roligt och det kommer jag, men det mesta vill jag ska innehålla strand, sol, värme, promenader, glass, vänner och cash. Haha älskar den 25e varje månad, det är det enda jag väntar på nuförtiden..
 
Nu ska jag förbereda mötet inför imorgon och sen öva lite till på en låt som jag och Janina ska uppträda med :)