Hets

 
 
Heej! Sorry för min frånvaro, men det har vart en hektisk vecka. Och det är det fortfarande. Har två dagar kvar till lov, idag hade jag matteprov, imorgon har jag engelskaredovisning som jag inte gjort än och på torsdag ska jag och Carro vara klara med ett manus till samhällen. Sen får jag äntligen ta lov! Det är verkligen välförtjänt, de här senaste veckorna har varit hemska.. Det är väl antagligen bara början också, men hoppas verkligen på att få slappna av under lovet. 
 
I helgen var jag uppe i Västerås tillsammans med Maja, Frida och Sylvia. 5 timmar bilresa dit och 5 timmar hem. Ditvägen kändes jättekort, vi lyssnade på bra musik och var sjukt taggade! På vägen stannade vi i Örebro och shoppade lite, jag köpte Kicks egna eyeliner. Den är faktiskt rätt bra, gillar dock inte den breda "penseln". Men kolsvart är den och sitter som berget! 
När vi kom upp till Västerås åkte vi till Majas och Fridas lånelägenhet och bytte om och fräschade upp oss, sen åkte vi hem till Majas storebror. Där var vi till sent på natten och dansade, pratade och hade kul. 
På lördagen gick vi upp till tjänsten vid 8.30, efter tjänsten lunchade vi och sen var det möte. På kvällen var det fest så innan dess fixade vi oss hemma i lägenheten jag, Sylvia, Emmie och Linnea fått låna. Det var en bra kväll, men jag gick hem tidigt pga magont.. Har fått magkatarr eftersom det har vart så sjukt stressigt. Men jag gick till lägenheten, diskade upp och städade lite, packade ordning, pratade med Fredrik och la mig vid typ halv två. 
I söndags vaknade jag vid 10, fixade mig och diskade upp allt. Sen åkte Emmie och Linnea, så då städade jag och Sylvia klart innan Maja och Frida hämtade oss för att åka hem :)) Hemresan gick betydligt segare, alla var supertrötta och helt slutkörda. Men var hemma runt 21. 
 
Denna veckan kommer bjuda på stress fram tills helgen. Då ska jag äntligen få jobba och bara andas stall och ta det lugnt. Kan inte ens beskriva hur underbart det kommer bli, älskar mitt jobb.
 
Nästa vecka är det lov, och har inte så mycket planerat! Nu ska jag plugga... Like usually. Bye
 
 

Hej!Hej på er! Skåda min fina nya parfym som jag fick idag. Den luktar heeelt underbart! Mammas chef gav den till mig för att den inte passade henne :) var där idag för vi skulle bli masserade, det var definitivt välbehövligt... Sååå skönt! 

Sen jag skrev sist har inte jättemycket hänt. Jag gick på Insurgent tillsammans med Viccan i fredags. Filmen var bra, blev lite besviken på slutet bara?? Det var inte alls som boken.. I lördags jobbade jag och var med Jack hemma hos hans mamma. Och i söndags jobbade jag. Sen har jag vart i skolan :) 

Har så mycket att göra nu innan påsklovet.. Och en del att göra till på fredag också. Ska till Västerås på fredag och stannar över helgen, tror det kommer bli jättekul! Taggad!

Hoppas ni har det bra! Jag ska lägga mig alldeles strax, är jättetrött sen massagen.. Vi hörs :)

Fantastisk onsdag.

Igår hade jag en fantastisk dag. Den började lite segt med skola, först GAföreläsning och sedan matte. Men sen åkte jag till Jack och vi gick i tjänsten en stund, sen gick vi en jättelång promenad på ca 2 timmar. Vi kom till slut till Slottsskogen där vi satt en stund, förberedde mötet och sedan gick vi och åt på samma ställe som vi hade vår första dejt på. Hela dagen var sååå välbehövlig för oss båda, vi pratade genom massor och det kändes så bra! Vi avslutade med att gå på hans möte och sedan följde han mig till centralen. 

Har gått och smålett åt allt det hela dagen idag. Var hemma från skolan pga migrän men efter att ha fått sova några timmar extra åkte jag med mamma till Frölunda Torg. Gjorde inte jättemycket, vi åt lunch, tog hål i öronen på sophie och jag köpte en studentpresent till Frida. 

Nu ska jag äta kvällsmat och sen sova, puss