Hetsig vecka utan dess like

Denna veckan har varit fruktansvärd. Haft sån ångest både pga läckta matteprov, slutbetyg i olika kurser och annat. Lyckligtvis har allting löst sig! Nu har jag svenskaredovisning på fredag, opponentgrej imorgon i samhällen och ledarskapinlämning. Fått slutbetyg i matte, musik och psykologi änsålänge, och det har gått bättre än förväntat. Är så glad att jag klarade matten iallafall, det var allt som betydde något. Har alltså gjort klart ALL matte i hela mitt liv. Så lycklig! Nu är det två veckor kvar av skolan, nästa vecka är den sista med riktiga lektioner. Då springer även min bästa vän Janina ut, är så stolt över henne för att ha klarat av alla de här åren!
 
Jag har precis gjort klart en powerpoint inför svenskaredovisningen på fredag, är en timme i skolan då.. Pilotstudien är helt färdig, jag och Carro skrev klart den igår. 9 sidor blev det, är så stolt över oss att vi tog tag i det. Jag är jättenöjd med arbetet också, det blev verkligen snyggt och nyanserat.
 
Nu ska jag äta kvällsmat, sedan ska jag försöka läsa lite och sova. Har hjälpt Janina hela dagen med smink och stöttning inför hennes bal ikväll (hoppas ni har skitkul era goingar, ni är skitfina!), så jag är jättetrött haha. Hjärnkapaciteten behöver vara igång hela tiden ;)
 
Nattiii

GLAD

 
Haha alltså jag hatar fortfarande alla, men idag hade vi mattenationella och all min ångest bara försvann efter att jag lämnat klassrummet. Detta var det sista provet i matte jag kommer göra någonsin, det känns så skönt att ha det klart! Visst, det var ett krävande prov, men jag tycker att jag klarade det relativt bra.
 
Nu ligger jag i min säng och försöker skriva litegrann på min slutuppgift i ledarskap. Min lärare sa att om jag vill ha A i kursen gäller det att jag verkligen nailar denna uppgiften, så det är lite press. Trodde inte ens jag hade någon chans överhuvudtaget att få A, men uppenbarligen har jag det haha.. Hade vart skönt att sätta ett till A detta året, det visar att jag är bra på något iallafall :)) Sedan har jag en bokrecension i engelska, en svenskaredovisning och ett samhällsarbete. Allt annat är klart, är rätt stolt ändå. Med tanke på att jag haft en otroligt hög frånvaro hela året är jag så glad att jag lyckats få bra betyg i många kurser ändå.
 
Imorgon är det en lektionsfri onsdag, då ska jag sätta mig med lite uppgifter och verkligen få klart en del. Bokrecensionen och en powerpoint till svenskan - fixar jag det är jag nöjd.
 
Om 3 tisdagar har jag 3 dagar kvar av skolan. Då är det Donner OS, student för treorna och sist vår skolavslutning i Slottsskogen. Kan inte förstå det själv haha, allt slit detta året är snart slut!!

Plugg och hatar alla.

 
Här ovanför är en fantastiskt fin bild jag så stolt tagit av Centralstationen i Göteborg. Tog den i fredags haha, de ni!
 
Jag ligger just nu i min säng och har påbörjat framsidan till min och Carros pilotstudie inför GA. Den ska tillsammans med all annan skit vara inlämnad om två veckor. Så det är panik just nu, alltså på riktigt, panikpanikpanikpanik! Vill ha extra tid för jag vill inte sluta skolan just nu, får bara ångest när jag tänker på allt som ska göras innan sommaren kommer.. Menmen, sommaren kommer bli underbar?????? 
 
Har jobbat hela helgen, det har vart lugnt för en gångs skull. I fredags var jag på Pitch Perfect 2 med Wilma, den var superbra :) I torsdags städade jag bara massa pga att mina föräldrar kom hem från London på kvällen. De hade vart där sen söndagen. Gick i tjänsten med emil i tisdags och träffade lite av hans vänner på kvällen. I tisdags var jag, Emil och Wilma på Janinas spelning. Innan dess gymmade jag först på idrotten med Carro och sen ett pass med Wilma efter det.. Träningsvärken var olidlig! Men fixade en sån där prova på-vecka hos nordic så får la gymma på tisdag med Alex. 
 
Nu ska jag läsa några bloggar och sen komma på lite intervjufrågor samt skriva lite om en bok. Har ett engelskaseminarie nästa vecka om en bok jag läst. Eller aa läste en hel trilogi hahahaha
 
byebye