Akuten i 7 timmar.

 
Söndag var verkligen inte min dag. Jag var trött, kom till jobbet och vid kl 11 när det bara var en timme kvar av jobb så skulle jag leda in Kirida i skrittmaskinen. Hon har gått in utan problem de senaste gångerna så jag tänkte inte så mycket på det, och hon började gå in. Men så kastade hon sig bakåt och landade på min högerfot :) Satt med kyla en timme på jobbet och åkte sedan till akuten och fick vänta där i 7 timmar.. Mamma och Emil var med mig hela tiden, de är så gulliga ♥ Ingenting brutet som tur var, men jag fick kryckor och har varit hemma i två dagar från skolan. Det är nästintill omöjligt att ta sig runt i min skola med kryckor, det är trappor och smala ingångar osv överallt.. Tänkte gå idag utan kryckor men foten började värka efter typ tio steg så jag kände inte att det var det mest optimala. Istället ligger jag i min säng, ska lyssna på Johan Rockströms sommarprat och luktar på mina gigantiska liljor som Emil gav mig ♥ De är såå fina!
 
I lördags hade mina föräldrar ordnat en överraskningsdejt till mig och Emil, tror ni inte den var på Heaven 23?? Vi åt trerätters, helt underbart god mat.. Vi hade jättetrevligt och bara njöööt! Vi åt ostron till förrätt (så äckligt så jag höll på att kräkas), sedan åt jag torsk i rödvinssås, kalvkind, kantareller och potatispuré till huvudrätt och Emil åt entrecote. Till efterrätt åt jag brödpudding (som var himmelsk) och Emil en björnbärsgele med maräng och dulce de leche. Brödpuddingen var godast tyckte vi båda haha. Men gud alltså, det var fantastiskt! Man vill inte äta vanlig mat efter det där..
1

"Välkommen till Hello Bombshell!"

 
I tisdags fick jag ett meddelande från Clara som är VD på Hello Bombshell (alltså företaget jag var på intervju hos i söndags) och hon berättade att jag är en av tjejerna som blivit utvald till att jobba med dem under 2015-2016! När jag såg det så blev jag helt överlycklig och bara skrek "VAAA???" rakt ut haha.. Idag gick hon ut med vilka som var de 5 hon valde och ni ser väl vilka snygga tjejer jag kommer få jobba med eller? Helt sjukt att hon tycker jag är i klass med dem! Men jag får bara tacka och ta emot. :)
 
Detta ska bli jättespännande faktiskt, jag har aldrig jobbat som modell innan utan det är mer att jag stått framför Viccans kamera och "modellat". Nu är det dock på riktigt så jag tror att det kommer ge mig massor av nya erfarenheter och roliga minnen! :)
 
Så nu välkomnar jag mig själv till Hello Bombshell och hoppas ni vill följa med under detta året för att se vad som händer!

Seg måndag utan dess like.

 
Det är helt otroligt hur seg man kan vara. Jag gick med mjukisbyxor, ett svart linne och lite mascara till skolan idag, inte likt mig alls haha! Men det var verkligen en sån dag idag där man inte har lust att göra någonting men måste ändå. Jag överlevde i vilket fall, och lyckades beställa en superfin studentmössa samt köpa lite smink från H&Ms nya kollektion. Jag var där igår och köpte ett superfint nagellack i en orangeröd färg, jag har den på mina naglar just nu. Drömfint!
 
I lördags jobbade jag, var på begravning och åkte sedan till Emil för middag och trevligt folk. Kom hem ca 23 och var helt dödstrött när jag vaknade igår. Men då var det jobb igen och sedan skynda till en intervju inför ett modelljobb. Jag tror inte jag får det, för de andra sökande var gryyyyymt vackra, men en liten del av mig tror att jag har en chans så jag hoppas. Det var jag och 9 andra tjejer som blivit uttagna. Efter den raceade jag hem, slängde i mig mat och åkte på möte där jag höll på att somna. Jag var så otroligt trött igår så det finns inte. Väl hemma pratade jag och Emil på skype i ca 1,5 h och sedan däckade jag kl 21.30.
 
Idag har jag shoppat lite efter skolan med Carro och sedan kommit hem, pluggat, skrivit tal och ska nu göra mig ordning för natten. Blir nog lite tidigare än igår haha, för idag är jag också helt slut. Måste samla lite krafter inför filosofi, svenska och lite GAspåning imorgon. Natti ♥