Nu börjar det gå framåt.

Det är så skönt att planera det man kan planera.. Jag har nyss bokat förarprov, vilket kommer äga rum under veckan efter jag fyllt 18. Nästa vecka ska jag och Emil åka och kolla en annan stad för att se om vi kan tänka oss att bo där. Studenten närmar sig med stormsteg, igår var det exakt 6 veckor kvar tills studentdagen. Det är lite kvar som ska köpas in, men inte alls mycket. Studentmössan och studentklänningen är klara, likaså balklänningen och skorna, samt var jag ska fixa håret. Det känns så skönt att det snart är över, och nu i maj ska allt det sista in (vilket inte alls är mycket om man jämför med hur det varit!). 12 år av slit är snart över, wow.
 
Vad som händer i höst är däremot inte alls lika klart. Jag vet inte om jag kommer stanna i Göteborg, vad jag kommer jobba med, om jag ska plugga eller inte. Jag hatar faktiskt ovissheten, men jag är säker på att allt kommer bli skitbra så fort jag får ordning på allt. Det kanske inte kommer bli exakt så som jag vill ha det, men det kommer bli bättre än vad skolan är nu. Åh, att få bestämma över sitt liv till 100%, vilken fantastisk känsla!! Jag är så taggad på vad framtiden kommer erbjuda, och jag vet att jag kommer få dela den med världens finaste man ♥
 
Idag har jag varit i skolan och haft juridik, sen tog jag en timmes löp/boxpass på gymmet och efter det så åkte jag hem och myste med min familj samt bokade körprov. Nu ligger jag i min säng och har bestämt att jag ska vara helt ledig ikväll. Ska testa på lite mindfulness innan jag lägger mig och gosa i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att stå med vagnarna vid stationen tillsammans med Felicia, och sen ska jag med Emil till Alingsås för att se på en innebandyturnering. Sen har jag en film och myskväll med Emil, vi ska se på Trassel som han på något sätt missat? Jaja, ska bli skönt att få njuta till 100%. På söndag ska jag på drinkkurs på Nääs på kvällen och ha lite afterwork. Mitt liv är inte så hemskt faktiskt, mitt liv är riktigt bra. Ha en fantastisk fredag!
 
Här är min studentklänning :D

Äntligen fredag igen!

Fredag, alltså det är något speciellt med den här dagen. När jag jobbade tidiga helgmorgnar var det inte någon skillnad på helg och vardag, men nu är det verkligen det. Saknar mitt helgjobb ändå, men detta funkar exakt lika bra. Idag kan jag göra vad jag känner för fram till 15.45 när jag ska till tåget för att åka till jobbet. Jobbar 17-01 idag, rätt skönt att få vara tillbaka på jobbet och tjäna lite cash haha. Den här månaden har vart hemsk med tanke på att jag inte jobbade något i februari typ, så nu får jag komma igång igen. Jobbar söndag 9-19 också.
 
Idag har jag inte gjort något vettigt förutom att duscha, så jag ska sätta igång och städa upp mitt rum som ser hemskt ut, eller det kunde varit värre men jag kan inte koncentrera mig på annat när det ligger grejer lite varstans. Sedan ska jag försöka revidera vårat GA lite, inlämning är 4 maj så det är dags att börja med det. Efter 4 maj är det alltså klart!! Skönt det ska bli när betygen sätts 30 maj och man inte har något kvar att göra ♥
 
Nej, nu måste jag verkligen sätta igång, kommer ligga och dega i sängen hela dagen annars (det är så sjukt skönt liksom!!) Städningen är inte så mycket, men det är bara det att man drar sig för det och det är det som blir det jobbiga till slut :( Så nu får jag bara upp och hoppa, trotsa min förkylning och försöka vara igång ända fram till 01 inatt! Hoppas på att få hotellrum så jag kan gå upp och lägga mig då, och slippa behöva ta mig hem också.. Men det löser sig säkert, ha en bra fredag! ♥
 
En liten mysbild på mig och Calypso från i onsdags ♥

Jag är kär.

Jag tror att jag skriver det alldeles för sällan, eller ja, jag skriver här alldeles för sällan överhuvudtaget, men jag är så galet lycklig och tillfreds med många bitar i mitt liv just nu. Det är klart att det finns stora pusselbitar som är skitjobbiga eller som till och med fattas, men i det stora hela så kan jag njuta av min lediga tid tillsammans med folk jag älskar. Jag är inte nöjd med situationen som är med skolan just nu, även om jag är glad att det börjar bli mindre och mindre. Om 50 dagar är jag fri och kan bestämma exakt vad jag vill göra till min vardag efter det.
 
Men för att återgå till rubriken, jag är så galet kär. Äntligen har jag hittat en fantastisk man som stöttar mig i allt jag gör och som går vid min sida både bra och dåliga dagar. I höstas till exempel när en häst på jobbet skadade mig så satt han med mig och mamma på akuten i sju (!) timmar innan vi fick åka hem, och när det med pappa hände för ett par veckor sedan ändrade han sina planer samma sekund som jag ringde och kom till mig för att stödja mig. Han är en sån otrolig människa, som i juli har varit min vän i fyra år och aldrig svikit ett löfte. Han som jag blir så fantastiskt lycklig av, som jag kan titta på i timmar och ändå inte få nog. Han är den som jag planerar min framtid med, och min framtid skulle inte ens existera utan honom för den hade varit tom. Vi tar oss genom allt tillsammans och har aldrig sett en utväg eller en anledning att ge upp på varandra. Han är allt.
 
Tänk att jag, just jag, äntligen hittat rätt och fått veta hur äkta kärlek ska kännas. En sund, uppbyggande kärlek som får mig att le så fort jag tänker på den. Ett förhållande som är stabilt, och en andra hälft som är där och stöttar mig när jag har sämre dagar, och som jag stöttar när han har sämre dagar. Vi är varandras komplement och tillsammans är vi ostoppbara, vi är grymma! Och nej, vi glider inte på en räkmacka och njuter av rosa moln hela dagarna, för vi har det svinjobbigt i perioder. Tjafs, dålig självkänsla och dagar som suger totalt - men det som gör det hela är att vi inte ger upp. Vi ger aldrig upp.
 
Emil, jag älskar dig så att jag inte ens vet hur jag ska beskriva det. "Till månen och tillbaka" räcker liksom inte. Det finns ingenting jag skulle dra mig för att göra för din skull, och det finns inte i min tankebana att ha ett liv utan dig. Du är den som får mig att känna mig vacker när jag har rufsigt hår, en stor tshirt och är förkyld, eller när jag fulgråter tills hjärtat nästan brister och snorar på dina dyra skjortor ;) Även om jag har personliga problem som försvårar mycket för oss så finns du alltid där och jag vet ända till djupet av mitt hjärta att du alltid kommer finnas för mig, och jag för dig. Även när du kittlas och jag sparkar ner dig från soffan och när du retas för någonting. För jag älskar det, jag älskar dig. Du är den enda som någonsin velat ha hela mig för den jag är, inte för hur jag ser ut eller hur jag verkar vara. Du accepterar mig och får mig att bli en bättre människa, för stunder när du drar mig intill dig och börjar rabbla upp allt du älskar med mig är stunder som får mitt hjärta att slå snabbare och långsammare samtidigt. Och jag fnissar, slår dig lätt på armen och vill stanna tiden. Jag vill ha en evighet, en evighet av dig. ♥
 
♥♥♥♥