Tiden går...

Hjälp vad tiden går fort! Helt galet.. Tyckte inte att det var så längesen jag skrev här men det är ju faktiskt en månad sen snart... Just nu sitter jag vid mammas dator (eftersom min pajade totalt 1 vecka innan min sista inlämning skulle in) och har precis klippt en av mina systrar samt flätat hennes hår. Det är ganska mycket jag gör nuförtiden även om det känns som att jag bara ligger hemma och inte gör någonting. Under de senaste veckorna har jag faktiskt tagit studenten, vilket var en så otroligt bra dag, jag har gått på mer studentmottagningar och studentfester än vad jag hade planerat, och jag har gått massa i tjänsten och umgåtts med min kära pojkvän. 
 
Jag letar jobb, men änsålänge ser det inte jätteljust ut haha.. De flesta vill att man ska vara 18 först och det är jag ju inte förrän om en månad, så det enda jag gör hemma just nu är att passa mina syskon, se på serier, läsa och plugga körteori. Inte jättespännande haha. 
 
Nästa veckoslut ska vi till Malmö på sammankomst, och jag kan inte vara mer taggad!! Älskar Malmö och atmosfären när vi är 12000 där som samlas. Alltså wow.. En liten minisemester som känns välförtjänt. Det ska bli skönt att få komma bort från hemma, även om det bara är några dagar. På måndagen efter ska jag och Emil till Falsterbo på hästtävlingar. ♥ 
 
Nu ska jag fläta andra syrran och sen ska vi till Allum och kolla på kläder ☺ Vi hörs!
 
 

Om 3 dagar..

Hjälp vad mycket det är som hänt sedan jag skrev här sist! Min dators trådlösa nätverkskort la av bara en vecka innan min sista inlämning skulle in i skolan, så jag fick lite panik. Tyvärr kan jag inte använda en nätverkssladd om jag inte sitter uppe i vardagsrummet (vilket jag gör nu, bara för att ladda ner Sims 4 haha..) och det har jag inte riktigt lust att göra. Jag bor ju typ i ett kollektiv, med 2 föräldrar och 5 syskon haha, så jag är inte jättepepp på att vara i de "allmäna utrymmena" eftersom det är 7 andra personer som ska dela mitt space isåfall haha..
 
För 2 veckor sedan blev jag iallafall klar med mitt sista i skolan och har faktiskt inte varit där sen dess. Jätteskönt med lite ledighet, för om 1 vecka börjar jag jobba heltid i åtminstone 1 månad. Vi ska testa och se om jag vill fortsätta efter det, men jag vet inte riktigt om jag vill fortsätta jobba på en byggarbetsplats kl 08-17 varje dag.. Vi får se, jag kanske trivs jättebra med det? Men det är ju riktigt slitsamt, så vi får se. Kan ju lika gärna bli så att jag sliter ut mig totalt, då är det ju dumt att fortsätta i samma höga tempo ;)
 
Förra helgen var jag och Emil på bal, det var mysigt. Första halvan var väl bättre än den andra halvan, eftersom maten, lokalen och bandet var sådär.. Men det var ändå kul att klä upp sig och vara jättefin för en kväll. Så underbart att få dela den kvällen med min andra hälft ♥ Och nu springer jag ut om 3 dagar? På torsdag?! Helsjukt.. Kan inte fatta att jag om 3 dagar aldrig behöver ägna en tanke åt skolan. Wow, helt underbart!
 
Under dessa 2 veckor som jag vart ledig har jag mest solat, hjälpt Emil att flytta till sin lägenhet och bara varit ledig. Det har verkligen behövts, och eftersom vädret vart underbart har jag inte klagat för fem öre! Men min hjärna är typ helt rökt efter det senaste halvåret, jag tror verkligen jag ligger lite på gränsen till utbrändhet för jag orkar verkligen inte tänka eller koncentrera mig på saker längre än en kort stund. Jag glömmer saker, är konstant trött, får ångest för att jag inte gör något och sen får jag ångest när jag gjort saker för att det känns som att jag borde gjort mer saker. Ganska konstigt ändå. Men sen kommer jag ju inte jobba med något psykiskt krävande direkt, utan jag kommer jobba mycket fysiskt vilket jag tror kan vara bra för att jämna ut allt lite. De senaste åren har allt verkligen handlat om att jag ska tänka och komma på nya lösningar, analysera, tänka om osv. Jag kanske bara behöver ett break för att komma tillbaka starkare än någonsin. Tror att allt löser sig till slut i alla fall.
 
Men om 3 dagar är jag klar. Och sedan kan livet börja!!
 
Bjuder på lite bilder från när jag var 12-13 år. ;) När man trodde att man var snyggast i världen...