I full gång.

Allting går så sjukt fort?! Snart har ännu en vecka gått liksom.. Jobbade måndag och tisdag, var helt ledig idag och imorgon jobbar jag natten till fredag. Sedan ledig fredag-lördag och jobbar natt söndag-måndag. Det är liksom december imorgon?! Ett helt år är snart till ända och snart är jag någons fru? Eller ja, inte vem som helst såklart utan min älskade Emils fru ♥ 
 
Allt är definitivt inte ens dans på rosor just nu, utan rätt kämpigt. Inte något mellan mig och Emil, utan yttre omständigheter som jag inte kan prata om förrän allt är klart. Alltid ska något vara dåligt ☺ Menmen, annars går bröllopsplanerna riktigt bra! Vi beställde min brudklänning i helgen, den kommer levereras i mitten av februari ungefär. Vi köpte även min vigselring i helgen, och jag fick hem smink som jag beställt inför bröllopet. Det är inte jättemycket att göra mer än att fixa det jag och Emil ska ha på oss, för vår weddingplanner fixar resten. Helt underbart att ha någon som gör allt "tråkigt" åt en, typ som att duka upp och servera, laga mat och fixa tårta till 60 pers osv.. Längtar bara till att kunna ha en helt underbar helg tillsammans med min blivande man, min familj och våra närmsta. Vi har verkligen fått begränsa allt till våra närmstanärmsta, pga konceptet vi valt att köpa men också för att vi inte vill ha ett jättestort bröllop. Det känns alldeles lagom att ha det såhär, och det känns väldigt bra att ha det intimt. 
 
Nu ska jag verkligen bara lägga mig och mysa, jag har varit hemifrån sen 8 imorse så det är dags att lägga sig. Jag har inget bestämt under dagen imorgon, så jag ska vara hemma och städa, ta sovmorgon och bara ta det lugnt innan tjänst med Emil och jobbet på natten. Det ska bli härligt att ha det så, alla dagar sen typ måndag förra veckan har gått i ett. 
 
 

Privatprivat.

Klockan är ungefär 17.30 och jag har varit hemma någon timme. Dammsugit, städat lite och ska alldeles strax slänga in en tvätt innan jag börjar laga mat. Vuxenlivet går absolut jättebra, även om mat är så sjukt dyrt :( Skämt åsido, jag stortrivs verkligen. Det värsta är väl att komma på nya rätter att laga, jag har dålig fantasi.. Jag är otroligt tacksam för att inspiration finns en googling bort!
 
Jag började på mitt nya jobb för 8 dagar sedan. Det funkar jättebra och det känns väldigt skönt. Det här är ett seriöst ställe som betalar ut lön i tid, mobbar inte sina anställda och är professionella. Det förra stället var verkligen inte det, och nu är jag så tacksam över att allt fungerar som det ska! Jag menar, bara det enklaste som att sjukanmäla sig om det skulle behövas? Inte ens det kunde jag göra på mitt förra jobb, blev inkallad med influensa ☺☺☺ Jaja, nu hoppas jag att jag får min lön i tid (på fredag) och om inte så har jag rätt att gå vidare med allt till högre instanser.. 
 
Jag och Emil har bara planerat bröllop i princip, vi har gjort klart alla inbjudningar och ska skicka ut dem nu i veckan. Det känns jätteroligt! Igår beställde vi min vigselring som kommer på fredag, men jag hämtar nog ut den på lördag. I helgen ska jag även beställa min klänning om allt går som det ska med lön och sådär! Alltså kan absolut inte förstå att det bara är 124 dagar kvar.. På fredag är det exakt 4 månader! Då ska jag få skapa ett liv med den människa jag älskar mest ♥ 
 
Samtidigt som allt med äktenskap ska bli fantastiskt så är jag nervös. Riktigt nervös! Förstår inte varför egentligen, jag menar, vi har en weddingplanner och allt kommer vara klart. Men jag är nervös över att jag ev gör någon rejäl tabbe, typ ramlar på vägen fram till vigseln haha. Jaja, bekymmer som löses då. Mest av allt så är jag bara lycklig. Sådär fjärilar-i-magen-lycklig. Den som säger att man tröttnar på sin partner, eller att fjärilarna försvinner efter ett tag har så fel. Jag har känt såhär sen dagen jag träffade honom, vilket var 4,5 år sen. Och jag har känt ännu mer sen vi blev tillsammans för 15 månader sen. Det är underbart!! 
 
Nä, nu ska jag tvätta och laga mat. Dags att spräcka bubblan och komma tillbaks till verkligheten ;)

Vacker dag.

Hej på er! Mycket uppdatering nu jämfört med vad det brukar vara haha.. Den senaste veckan har verkligen varit hemsk, jag har slutat på mitt jobb för att det varit sjukt dåligt och då skulle det tjafsas och trakasseras här och där. Något sjukt irriterande som tagit alldeles för mycket energi.. Så i måndags och tisdags låg jag i sängen heeeelt död, mådde skit och ville bara sova.. 
 
Idag däremot så har jag varit borta exakt hela dagen, jag, Emil, mamma och Emils mamma (och så Sophie såklart!) åkte till Hyltebruk för att titta på gården vi ska hyra inför bröllopet. Alltså såå charmigt och vackert det var där?! Jag blev heeelt till mig.. Det är ett B&B som min syssling precis köpt, och det är verkligen en charmig gård. Jag och Emil totalt älskar den! Vi ska hyra det fredag-söndag och allting kommer verkligen vara så perfekt! Min syssling är även wedding planner, så hon är superduktig och vet definitivt vad som ska göras, och hur det ska göras. Åh det kommer bli så bra! Jag och Emil är helt lyriska... Ingen av oss kan fatta att om lite mer än 4 månader så är vi gifta..!! 
 
Nästa vecka börjar jag på mitt nya jobb, och jag hoppas att det blir bra. Det kändes bra när jag var där iallafall. 
 
Nu ska jag ta det lugnt och försöka vila min skalle lite.. Har en fruktansvärd huvudvärk på G, så det blir väl migräntabletter inatt igen.. :)
 
Jag och Emil på hans studentfest, mer än ett år innan vi blev tillsammans ♥