Snabbare än man tror!

Det är väl ganska konstigt hur fort tiden går ändå? Om två veckor flyttar jag och Emil in till den nya lägenheten som vi ska ha ett år framöver. Eller ja, jag flyttar till lägenheten och han flyttar hem till sina föräldrar den sista veckan innan bröllopet! Alltså det är mindre än en månad kvar nu, exakt 26 dagar. ♥ Min klänning är äntligen på väg (den är ungefär 3 veckor försenad...), jag provade min brudfrisyr igår och allting är inprincip klart! Känns helt fantastiskt. 
 
Den här veckan jobbar jag två dagar 8-15, två nätter 21-08 och ett pass som är mellan 15-08. Det blir ungefär 53 timmar. Tja, tiden går ju fort iallafall, men det blir inte så mycket tjänst alls. Jag har försökt släppa på mina höga krav på mig själv nu innan bröllopet. Jag måste slappna av och njuta lite också, även om jag måste vara rätt produktiv också ;) Men nu är det viktigaste att vi får flyttat ordentligt, har ett fantastiskt bröllop och sen kommer iväg på vår bröllopsresa. Efter det får vi ta tag i verkligheten och lösa allt runtomkring. 
 
Eftersom vi har en fantastisk weddingplanner så gör vi typ... ingenting när det gäller bröllopet, så på många sätt känns allt lite overkligt och avlägset. Men så tittar vi på vår nedräknar-app och får panik haha. Det är så mycket som ska göras, och vi som redan i vanliga fall har ett totalt fullspäckat schema får släppa lite på saker som kan skjutas på. Typ tjänsten. Tyvärr, för det är väldigt kul att gå i tjänsten och ha den tiden tillsammans med alla våra vänner. 
 
Alltså det är så otroligt mycket känslor och nerver just nu, så både jag och Emil är på helspänn, och ganska lätt upprörda och gråtfärdiga. Jag menar, igår satt vi och tittade på den där hästfilmen Spirit och bölade ögonen ur oss! Hur knäppt egentligen?! Allt det här kommer förmodligen släppa efter bröllopet, och det längtar jag efter mest av allt. Självklart ska det bli fantastiskt att ha en hel dag för bara oss, men samtidigt så längtar vi nog nästan mest efter bröllopsresan. 
 
Vi kommer ju att åka till Phuket i två veckor, och där ska vi bara göra det som vi själva känner för. Inget bokat, ingen stress eller någonting. Superskönt! 
 
Nu ska jag faktiskt titta på lite bröllopsrelaterade saker, så vi hörs en annan gång ♥