Imorgon!

Tiden rusar bara iväg när man har roligt! Eller ja, även när man är stressad ;) Hela jag har varit trött och stressad till döds det senaste, allt har hänt samtidigt - som vanligt. Jag lugnar nog ner mig när bröllopet är, eller när vi är påväg till Thailand. 
 
Imorgon flyttar vi, och jag har varit stressad som bara den för att få klart packningen i tid. Nu äntligen blev jag klar! Är väl kanske inte den bästa packaren som levt, men det är i lådor/kassar iallafall. En tvätt i maskinen bara och några småsaker som jag behöver använda på morgonen imorgon är kvar. 
 
Jag kan inte förstå att vi ska flytta in till stan? Visserligen för ett år bara, men jag menar, vi kommer bo preciiis ovanför Korsvägen. Nära till absolut allting. Jag har aldrig bott inne i Göteborg (innan jag flyttade hit där jag bor nu har jag aldrig bott utanför Lerums kommungräns), så det ska definitivt bli spännande att se vad jag tycker om mest. Att jag ska bo där med mitt livs kärlek är ju inte direkt sämre ♥ Vårt första gemensamma boende! 
 
Om 11 dagar gifter vi oss, vilket kommer bli helt fantastiskt. Min klänning har inte kommit än, men den är påväg och ska anlända på fredag om det går som beräknat! Har fått några bilder på den och den är såååå otroligt fin. Hoppas bara att den passar nu också. De fick ju mina mått men jag har pendlat lite upp och ner i vikt och sådär. Bara att hålla tummarna! 
 
Nu ska jag njuta av en lugn kväll och ladda inför morgondagen ♥