2 månader går alldeles för fort.

Igår var det 7 veckor sedan bröllopet, och ungefär 5 veckor sedan vi kom hem från Thailand. Tiden går så otroligt fort, det har bara sprungit iväg! Flytten gick bra, den var svettig men vi klarade det. Bröllopet var heeelt fantastiskt! Hela helgen var magisk, vi är så nöjda och har många fina minnen att tänka tillbaka på. Resan var också underbar, så skönt att få sol och värme på sig när vädret hemma ofta sviker en.. Bröllopshelgen hade superfint väder men sen hörde vi att det var väldigt kallt hemma, så det var skönt att flyga ner till 35 graders värme och bara få vara tillsammans. 
 
Nu har vardagen börjat slå rot, men vi båda är fortfarande så otroligt trötta.. Jag mest tror jag, allt som händer runtomkring slukar massor med energi. Bland annat så har vi kommit till tingsrätten med allt som hänt med mitt förra jobb, men allt går så långsamt. Det är lite andra saker som håller på och ska krångla också, typ sjukdomar och sådär. Ska påbörja utredning iallafall, men det får vi se hur långdraget det blir också. 
 
Annars är livet helt okej. Vi trivs jättebra i vår lägenhet och tillsammans, vädret börjar bli bättre och vi försöker ta det lite lugnt. Jag gick typ in i väggen sista året i gymnasiet, så nu kan jag ha vissa dagar där jag inte ens orkar upp ur sängen tyvärr. Emil är superstöttande och jättesnäll, men det är klart att det är jobbigt för oss båda. Så jag är väl bara lite nere. ☺ Det blir bättre om ett tag!
 
Ville bara uppdatera mitt framtida jag om läget just nu ;) 
 
Emil hade bränt sig :(